City Run

ASML Marathon Eindhoven is al jaren het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. De warming-up en start van de City Run zijn jaarlijks één groot feest. De route loopt dwars door het centrum van Eindhoven!

De City Run is dit jaar op zaterdag 12 oktober. Iedereen vanaf 8 jaar kan meedoen.

Kom in actie!
Regel zelf je startbewijs via ASML Marathon Eindhoven en maak een actiepagina bij KWF. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt. Elke euro telt! Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

City Run

5 KM

Parcours City Run

De City Run heeft een prachtig parcours door Eindhoven. Ga jij de uitdaging aan en ren jij mee op zaterdag 12 oktober? Het feest begint al bij de warming-up en gaat door tot de finish (en nog lang daarna). Trap samen met duizenden andere lopers het marathonweekend af met de City Run.

limited edition running shirt

Voor de ASML Marathon Eindhoven is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Shirt van 2023

Ren tegen kanker

Ren tegen kanker en draag direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Schrijf je in bij ASML Marathon Eindhoven en maak een actiepagina aan bij KWF. Er is geen minimum aan sponsorgeld, elke euro telt! Haal je meer dan 500 euro op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt.