Belgisch kampioenschap marathon

Tijdens de (0)40ste editie van de ASML Marathon Eindhoven zal op zondag 13 oktober ook het Belgisch Kampioenschap Marathon plaatsvinden. De Marathon staat garant voor een prachtig Kampioenschap met heel wat beleving. 

Je kunt meedoen als je de Belgische nationaliteit hebt en in het bezit bent van een wedstrijdlicentie bij de Belgische Atletiekfederatie.

Kom in actie!
Regel zelf je startbewijs via ASML Marathon Eindhoven en maak een actiepagina bij KWF. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt. Elke euro telt! Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

ASML Marathon Eindhoven

42,195 km

parcours asml marathon eindhoven

De ASML Marathon Eindhoven heeft een prachtig parcours door Eindhoven. Jaarlijks trekt het hardloopevenement naast duizenden deelnemers ook ontzettend veel publiek. Vanaf de Mathildelaan moedigen zij jou aan op weg naar de sfeervolle finish op de Vestdijk.

Onderweg loop je langs het Philips Stadion, het Evoluon en word je als held onthaald door duizenden fans op Stratumseind. Kippenvel gegarandeerd! Zien we jou aan de start op zondag 13 oktober?

limited edition running shirt

Voor de ASML Marathon Eindhoven is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Shirt van 2023

Ren tegen kanker

Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via de ASML Marathon Eindhoven en maak een actiepagina.

En haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de ASML Marathon Eindhoven.