15 Kilometer

Ben jij klaar voor de mooiste uitdaging van het jaar? Doe mee aan de DSW Bruggenloop Rotterdam op zondag 8 december en loop samen met duizenden fanatieke hardlopers een prachtige route van 15 KM. Het parcours van de DSW Bruggenloop Rotterdam gaat over dé iconische bruggen van Rotterdam en is de razend populaire en sportieve afsluiter van het jaar.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

15 kilometer Bruggenloop

De DSW Bruggenloop Rotterdam mag absoluut niet ontbreken in jouw hardloopagenda. Het razend populaire winterse hardloopevenement is jaarlijks al snel uitverkocht. 

De start en finish van de DSW Bruggenloop Rotterdam zijn traditiegetrouw bij De Kuip in Rotterdam. Deelnemers genieten tijdens zonsondergang van de prachtig verlichte skyline van Rotterdam en lopen een fantastische route over dé iconische bruggen van Rotterdam.

Ben jij klaar om de bruggen te verslaan op zondag 8 december? 

limited edition running shirt

Voor de DSW Bruggenloop Rotterdam is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.