Business Run

De Business Run is de sportieve en gezellige jaarafsluiting met collega’s en relaties. Sportiviteit, vitaliteit, gezelligheid en business komen samen. De business teams worden ontvangen in het Maasgebouw. Hier kunnen de business deelnemers elkaar ontmoeten en de laatste voorbereidingen treffen voor de DSW Bruggenloop Rotterdam. 

Business Runners worden voorzien van alle gemakken zoals exclusieve parkeergelegenheid, lockers, prijsuitreiking, twee consumptiebonnen per persoon voor het ontvangst voorafgaand aan de loop en een sportieve kerstborrel na de finish.

Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf teamleden. De snelste drie finishtijden van de leden worden bij elkaar opgeteld en die tijd geldt als eindtijd van het team. 

  • TARIEF € 365,-

Inbegrepen bij jullie inschrijving

extra te bestellen

15 kilometer Bruggenloop

De DSW Bruggenloop Rotterdam mag absoluut niet ontbreken in jouw hardloopagenda. Het razend populaire winterse hardloopevenement is jaarlijks al snel uitverkocht. 

De start en finish van de DSW Bruggenloop Rotterdam zijn traditiegetrouw bij De Kuip in Rotterdam. Deelnemers genieten tijdens zonsondergang van de prachtig verlichte skyline van Rotterdam en lopen een fantastische route over dé iconische bruggen van Rotterdam.

Ben jij klaar om de bruggen te verslaan op zondag 8 december? 

limited edition running shirt

Voor de DSW Bruggenloop Rotterdam is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.