Marathon Eindhoven Urban Walk

Wandel op de zaterdag vanaf de start op een nieuwe locatie in het centrum (stay tuned!) mee door Eindhoven en bewonder onderweg het bruisende, creatieve hart van Eindhoven, de groene parken en monumenten van het Evoluon. Je wordt voorzien van versnaperingen en onderweg kom je verschillende muziekpunten en stempelposten tegen. De finish zal dit jaar, net als alle onderdelen op zondag, op de iconische Vestdijk zijn. Je kunt 10 of 15 km wandelen. 

Tijdens de Marathon Eindhoven Urban Walk kom je verschillende gele pijlen tegen. Door deze te volgen kom je langs en door dé highlight van Eindhoven. Laat je verrassen door de bijzondere route die speciaal voor deze dag is uitgestippeld! 

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Wandel tegen kanker en voor het leven!

Geef jouw wandeling extra betekenis. Wandel mee tegen kanker en voor het leven. Haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek van KWF. Lukt het jou om minimaal 500 euro op te halen voor 16 september 2024? Dan koopt KWF je startbewijs en krijg je het unieke Wandel tegen kanker- shirt gratis thuis.

Maak een actie pagina aan en ga direct aan de slag. Geld ophalen is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies voor de optie ‘gratis startbewijs via KWF en ga aan de slag met je actiepagina. Haal je het bedrag niet op tijd op, dan kan je alsnog zelf een startbewijs kopen.

Ik koop zelf een startbewijs

Koop je liever nu alvast je startbewijs zelf en ga je voor het gratis shirt en een actiepagina, dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor de optie ‘ik koop zelf een startbewijs’ en ga aan de slag met je actiepagina

Marathon Eindhoven Urban Walks

10 en 15 KM

Bekijk de wandelroutes

Op zaterdag 12 oktober gaan we weer massaal wandelen door Eindhoven tijdens de Marathon Eindhoven Urban Walk. Met mooie routes en een bezoek aan diverse locaties is het een prachtig evenement voor de wandelliefhebber. De route hebben we volledig voor je uitgestippeld, je hoeft alleen maar de bordjes te volgen. Onderweg kom je verschillende stempelposten tegen, hier kun je een stempel halen voor jouw wandelkaart. 

Na afloop krijg je nog een mooie herinnering van ons mee naar huis: een unieke Marathon Eindhoven Urban Walk wandelpin!

Samen maken we er een feestje van!

De Marathon Eindhoven Urban Walk is jaarlijks een écht wandelfeest. Onderweg zorgen we voor entertainment met muziek en krijg je wat te eten en drinken. De Urban Walk is een belangrijk onderdeel van het grootste tweedaagse sportevenement van Noord-Brabant. Ben jij er dit jaar ook bij?

Wandel tegen kanker

Wandel tegen kanker tijdens de ASML Marathon Eindhoven Urban Walk en draag direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker.

Haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met een Wandel tegen kanker-shirt. Zo wandel je in stijl mee in Eindhoven. Alle bedragen zijn welkom en KWF waardeert iedereen die zich inzet.