Inschrijven

Loop mee tijdens de 44ste editie van de NN Marathon Rotterdam, de grootstesnelste en bovendien #demooiste marathon van Nederland! Zowel de absolute wereldtop als tienduizenden lopers uit binnen- en buitenland finishen tijdens het marathonweekend op de heroïsche Coolsingel.

De NN Marathon Rotterdam is, mede door het vlakke parcours, één van de snelste marathons ter wereld. De honderdduizenden enthousiaste toeschouwers langs het parcours zorgen voor een waar volksfeest en zorgen ervoor dat geen andere marathon in Nederland de sfeer van #demooiste kan evenaren!

Naast de internationale marathon op zondag 13 april, is er op zaterdag 12 april een programma met diverse afstanden voor jong en oud.

Kom in actie!
Regel zelf je startbewijs via Lindahls Singelloop Utrecht en maak een actiepagina bij KWF. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt. Elke euro telt! Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.