Zaterdag 12 & zondag 13 APRIL 2025

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
NNMR_demooiste

nn marathon rotterdam

Loop mee tijdens de 44ste editie van de NN Marathon Rotterdam, de grootstesnelste en bovendien #demooiste marathon van Nederland! Zowel de absolute wereldtop als tienduizenden lopers uit binnen- en buitenland finishen tijdens het marathonweekend op de heroïsche Coolsingel.

De NN Marathon Rotterdam is, mede door het vlakke parcours, één van de snelste marathons ter wereld. De honderdduizenden enthousiaste toeschouwers langs het parcours zorgen voor een waar volksfeest en zorgen ervoor dat geen andere marathon in Nederland de sfeer van #demooiste kan evenaren!

Naast de internationale marathon op zondag 13 april, is er op zaterdag 12 april een programma met diverse afstanden voor jong en oud.

REN TEGEN KANKER

JOUW RACE MAAKT HET VERSCHIL!​

1 op de 2 mensen in Nederland krijgt ooit de diagnose kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. KWF Kankerbestrijding zet zich in voor al deze Nederlanders. Help je mee?

Start je actie
Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via de NN Marathon Rotterdam en maak een actiepagina. Daarmee is om donaties vragen makkelijker dan je denkt. Iedere euro die jij ophaalt draagt bij aan baanbrekend kankeronderzoek.

En haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt. KWF helpt jou bij het ophalen van zoveel mogelijk donaties met handige tips & tricks.