RSM 1/4 MARATHON

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober staat de ASML Marathon Eindhoven op het programma. Op zondag hebben we verschillende mooie onderdelen, waaronder de RSM 1/4 Marathon. Deelnemers aan dit onderdeel lopen een prachtige route door het hart van Eindhoven. 

Onderweg worden de lopers jaarlijks aangemoedigd door veel publiek. Met name het heldenonthaal op Stratumseind maakt jaarlijks veel indruk.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

RSM 1/4 Marathon

10,55 km

Parcours RSM 1/4 Marathon (2023)

De RSM 1/4 Marathon heeft een prachtig parcours door Eindhoven. Jaarlijks trekt het hardloopevenement naast duizenden deelnemers ook ontzettend veel publiek. Vanaf de Mathildelaan moedigen zij jou aan op weg naar de sfeervolle finish op de Vestdijk.

Onderweg loop je langs het Philips Stadion, het Evoluon en word je als held onthaald door duizenden fans op Stratumseind. Kippenvel gegarandeerd! Zien we jou aan de start op zondag 13 oktober?

limited edition running shirt

Voor de ASML Marathon Eindhoven is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Shirt van 2023

Ren tegen kanker

Ren tegen kanker en draag direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Schrijf je in bij ASML Marathon Eindhoven en maak een actiepagina aan bij KWF. Er is geen minimum aan sponsorgeld, elke euro telt! Haal je meer dan 500 euro op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt.