ASML halve Marathon Eindhoven

ASML Marathon Eindhoven is al jaren het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Het onderdeel met de meeste deelnemers is de halve marathonafstand. Het vlakke, brede en sfeervolle parcours met finish op de iconische Vestdijk leidt al jaren tot snelle eindtijden en wordt erg gewaardeerd door de hardlopers.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

ASML Halve Marathon Eindhoven

21,1 km

parcours asml Halve marathon eindhoven

De ASML Halve Marathon Eindhoven heeft een prachtig parcours door Eindhoven. Jaarlijks trekt het hardloopevenement naast duizenden deelnemers ook ontzettend veel publiek. Vanaf de Mathildelaan moedigen zij jou aan op weg naar de sfeervolle finish op de Vestdijk.

Onderweg loop je langs het Philips Stadion, het Evoluon en word je als held onthaald door duizenden fans op Stratumseind. Kippenvel gegarandeerd! Zien we jou aan de start op zondag 13 oktober?

limited edition running shirt

Voor de ASML Marathon Eindhoven is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Shirt van 2023

Ren tegen kanker

Ren tegen kanker en draag direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Schrijf je in bij ASML Marathon Eindhoven en maak een actiepagina aan bij KWF. Er is geen minimum aan sponsorgeld, elke euro telt! Haal je meer dan 500 euro op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt.