Inschrijven

NN Halve Marathon

Deze Haagse loopklassieker is de start van jouw hardloopseizoen!

De NN Halve Marathon is één van de populairste halve marathons in Nederland. Op het snelle parcours worden jaarlijks veel persoonlijke records gelopen. Veel lopers plannen deze in voorbereiding op een marathon. 

Ren tegen Kanker
Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via NN CPC Loop en maak een actiepagina. Of schrijf je in via KWF. Haal je, voor de deadline, 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt en als je via KWF bent ingeschreven zelfs met een gratis ticket. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de NN CPC Loop Den Haag.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Parcours

21.1 KM

Parcours

De NN Halve Marathon verbindt de stad met de kust. Het is een echte Ciyu-Pier-City Loop. Je loopt van het Malieveld door diverse Haagse wijken richting de boulevard van Scheveningen om vervolgens weer te finishen op het Malieveld. Langs de hele route staat er publiek om je aan te moedigen.

Het parcours van de NN Halve Marathon is één van de snelste ter wereld. In 2023 liep Abdi Nageeye hier het Nederlands record. 

Parcoursrecords NN CPC Loop Den Haag
Samuel Wanjiru (M) – 00:58:33 (2007)
Lornah Kiplagat (V) – 1:06:56 (2000)

limited edition running shirt

Voor de NN CPC Loop is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Shirt van vorig jaar

Ren tegen kanker

Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via NN CPC Loop en maak een actiepagina. Of schrijf je in via KWF. Haal je, voor de deadline, 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt en als je via KWF bent ingeschreven zelfs met een gratis ticket. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de NN CPC Loop Den Haag.

Extra info

Zijn er pacers?

Ja, het Dutch Pacing Team is aanwezig. Het Dutch Pacing Team bestaat uit ervaren hardlopers die bij de halve marathon het tempo aangeven. De pacers dragen vlaggen en startnummers met daarop zichtbaar de gewenste eindtijd. Je kunt je aansluiten bij een pacer naar keuze. 

De streeftijden voor de hele (M) en halve marathon (HM) zijn als volgt:

Gewenste eindtijd (HM)
1.30 uur
1.35 uur
1.40 uur
1.45 uur
1.50 uur
1.55 uur
2.00 uur
2.05 uur

Disclaimer: het kan zijn dat op het allerlaatste moment pacers afvallen door bijvoorbeeld een acute blessure. Mocht dit het geval zijn, doen we er alles aan om vervangers te vinden (wat soms op korte termijn niet meer mogelijk is).

Hoe registreer ik me voor de NN Halve Marathon als snelle loper?
Heb jij een finishtijd onder onderstaande tijden, die je na 1 maart 2023 gelopen hebt? Dan kom je in aanmerking voor een uitnodiging (gratis startnummer) voor de NN CPC Loop Den Haag. Je dient een bewijs van jouw gelopen tijd te sturen naar info@cpcloopdenhaag.nl 

Voorwaarden

  • Deelname is uitsluitend mogelijk wanneer je aan kunt tonen na 1 maart 2023 de bovenvermelde tijd te hebben gelopen;
  • Voor deze actie stellen wij een beperkt aantal startbewijzen ter beschikking en hiervoor geldt: op = op;
  • Je aanmelding voor de NN CPC Loop Den Haag dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de wedstrijddag door de organisatie ontvangen te zijn. Een aanmelding leidt niet automatisch tot akkoord, je krijgt hiervoor een bevestiging per e-mail;
  • Stuur ons een bewijs toe via info@cpcloopdenhaag.nl

Indeling startwaves
De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om tot en met 1 februari je verwachte eindtijd in te vullen. Hierna worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld. Let op: wijzigen van startwave is dan niet meer mogelijk. Je mag altijd in een latere startwave starten, dit hoef je niet door te geven. 

Om de doorstroming op het parcours te bevorderen, ben je ingedeeld in een startvak die vermeld staat op je startnummer. Het is niet meer mogelijk om je startvak te wijzigen. Zorg dat je minimaal 15-30 minuten voor de start in je startwave staat opgesteld.