Boek een hotelovernachting

accor hotels den haag

Deelnemer van de CPC of toeschouwer? 

Boek een kamer bij één van de Accor hotels in Den Haag, zodat je uitgerust aan de start kan staan of op tijd de deelnemers kunt aanmoedigen. 

Bij de Accor Hotels in Den Haag kan je profiteren van een mooie korting op het best beschikbare tarief inclusief ontbijt. Een mooie gelegenheid om de CPC Loop te combineren met een leuk weekendje weg en te ontdekken wat de Hofstad allemaal te bieden heeft. 

Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij het Mercure Den Haag Central, Novotel Den Haag City Centre, ibis Den Haag City Centre en het Novotel Den Haag World Forum. 

Mercure Den Haag Central

Mercure Hotel Den Haag Central is al jaren Preferred supplier van de CPC Loop en gesitueerd in het bruisende hart van Den Haag middenin het winkel- en entertainmentgebied. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer en op loopafstand van vele trendy winkels, theaters en de start en finish van de CPC Loop. Het strand is op slechts 15 minuten afstand. Het Mercure heeft 159 stijlvolle kamers met regendouche of ligbad, (lege) minibar, kluis en koffie-thee faciliteiten. 

Ibis Den Haag City Centre

Ibis Den Haag City Centre ligt midden in het centrum van de Hofstad, op steenworp afstand van de Grote Kerk en het oude stadhuis.
Ervaar de stijlvolle lounge en boek een comfortabel verblijf in dit ibis hotel en ontdek Den Haag, uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland. De kamers in het Ibis Den Haag City Centre zijn fris, modern en van alle gemakken voorzien. Er is veel aandacht besteed aan het comfort en aan de kwaliteit. In de “sweetbeds” zal werkelijk iedereen tot zijn welverdiende rust kunnen komen.


Het gratis WIFI is door het hele hotel makkelijk toegankelijk. Heerlijk rustig wakker worden met een prachtig ontbijtbuffet dat op u staat te wachten, met onder andere lekkere warme broodjes, goede koffie, vers fruit en frisse sappen. In de bar kunt u genieten van de gezellige en non formele sfeer, die u overal in het hotel terug vindt. Hier staat de muziek altijd voor u aan en kunt u genieten van een drankje en hapje. Het ibis heeft een ideale ligging. Er zijn talloze tram- en bushaltes in de buurt van het hotel en Den Haag CS (Centraal Station) ligt op 15 minuten loopafstand.

Novotel Den Haag City Centre

Het onlangs totaal gerenoveerde Novotel Den Haag City Centre gelegen in hartje centrum tegenover het historische Nederlands Parlement. Dit hotel is gevestigd in het historische gebouw The Passage. Deze prachtige
passage is een Rijksmonument van Nederland en in 2021 vierde zij haar 135ste verjaardag. Het hotel beschikt over moderne kamers met een tweepersoonsbed, sofa, (lege) minibar, koffie-en thee faciliteiten, kluis en flatscreen tv. In alle kamers is gratis WIFI aanwezig en 2 kinderen t/m 15 jaar mogen gratis op de kamer van de ouders verblijven. (op basis van
beschikbaarheid en op aanvraag). Het hotel beschikt over een mooie fitness met uitzicht op de skyline van Den Haag en de kleurrijke brasserie Gallery61. Hier beschilderen de chefs hun borden met de lekkerste smaken van lokale, Haagse leveranciers. Zowel de internationale gerechten als het moderne interieur krijgen bij Gallery61 een kunstzinnige knipoog. Novotel is de ideale uitvalbasis voor een onvergetelijk verblijf in de Hofstad.

Novotel Den Haag World Forum

Het Novotel World Forum heeft de ideale ligging tussen de internationale zone van Den Haag, het bruisende stadscentrum van Den Haag en het strand van Scheveningen, wat makkelijk te bereiken is met tram, bus of fiets. Tevens is het hotel gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Op loopafstand van het hotel bevinden zich verschillende musea en de gezellige winkelstraat ‘de Fred’.
Het hotel heeft 216 stijlvolle kamers voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, sofa, koffie-thee faciliteiten, een (lege) mini bar, kluis, flatscreen tv en badkamer met regendouche en bad of
inloopdouche. In alle kamers is gratis WI-FI aanwezig en 2 kinderen t/m 15 jaar mogen gratis op de kamer van de ouders verblijven. (op basis van beschikbaarheid en op aanvraag).


In de bar kunt u de lekkerste drankjes en snacks nuttigen en uw mini bar kunt u zelf vullen met items uit de Wundermart (een kleine maar fijne supermarkt waar u veel extra’s of ‘vergeten’ items kunt vinden).
Het hotel heeft een samenwerking met de Active Club die zich onder het hotel bevindt. Hier kunnen hotelgasten gratis fitnessen of met korting heerlijk ontspannen in de sauna.