10 kilometer

Al jaren is Maastrichts Mooiste het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht. De 10 km is één van de onderdelen tijdens dit evenement en brengt je door het sfeervolle centrum van Maastricht en de prachtige omgeving. De echte Limburgse gastvrijheid zorgt voor de gezelligheid en het afwisselende parcours zorgt voor een uitdaging. Het parcours met onder andere bochtencombinatie Slavante en uitzicht op de Maas laat écht het mooiste van Maastricht zien.  

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Ontdek het parcours

Het parcours kenmerkt zich door het hoogteverschil en de unieke plekken die je als loper mag bewonderen. Zo zijn het ENCI-terrein en Slavante enkele highlights. Langs het parcours en vanaf het Vrijthof staan er duizenden toeschouwers om jou aan te moedigen richting de finish op de Markt.

limited edition running shirt

Voor Maastrichts Mooiste hebben we een limited edition hardloopshirt ontworpen. Dit unieke shirt kun je voor €25,- euro toevoegen aan jouw inschrijving. 

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Ren Tegen Kanker

ren tegen kanker

Geef jouw run extra betekenis. Ren mee tegen kanker en voor het leven. Haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek van KWF Kankerbestrijding. Lukt het jou om minimaal 500 euro op te halen voor 17 mei? Dan ontvang je een gratis startbewijs vanuit KWF én krijg je het unieke Ren tegen kanker-shirt gratis thuis. 

Maak een actiepagina aan en ga direct aan de slag. Geld ophalen is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies voor de optie ”gratis startbewijs via KWF” en ga aan de slag met jouw actiepagina. Haal je het bedrag niet op tijd op? Dan kan je alsnog zelf een startbewijs kopen. Je bent er hoe dan ook bij! 

Tijd Activiteit Locatie
08.00 – 13.00 uur Wedstrijdsecretariaat open De Markt
08.45 uur 10 Engelse Mijl Van Hasseltkade
09.00 uur Mini Run 300 meter Vrijthof
09.15 uur Kids Run 1 Engelse Mijl Van Hasseltkade
10.35 uur 10 km Van Hasseltkade
12.00 uur 5 km Van Hasseltkade