10,55 km

De 10,55 km loop je over het parcours van de Halve Marathon. Deze afstand heeft een afwisselende route waarbij je door natuurgebieden, langs het strand en uiteraard de kasteeltuinen van Kasteel de Haar loopt.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Tijd Activiteit Locatie
07.30 – 14.00 uur Wedstrijdsecretariaat open Kasteel de Haar
09.00 uur Ridders en Jonkvrouwenloop 2 km Kasteel de Haar
09.30 uur 10,55 km Kasteel de Haar
09.30 uur AFAS 21,1 km Kasteel de Haar
12.30 uur 5 km Kasteel de Haar

ontdek het parcours

De parcoursen kenmerken zich door vlakke verharde wegen en zijn volledige verkeersvrij. Uiteraard loop je deels door de prachtige kasteeltuinen van Kasteel de Haar. Samen met duizenden lopers vullen we de straten van Haarzuilens. Daarnaast is er ook nog ontzettend veel publiek om de deelnemers aan te moedigen! 

limited edition hardloopshirt

Voor de AFAS Kasteelloop de Haar ontwerpen we dit jaar een limited edition hardloopshirt. Dit unieke shirt kun je voor €25,- toevoegen aan jouw inschrijving. Het ontwerp zal in aanloop naar het evenement bekend gemaakt worden. 

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Ren Tegen Kanker

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Jaarlijks sterven 45 duizend mensen aan de gevolgen van de ziekte. Dat betekent elke 5 minuten een diagnose. Dezelfde tijd om ongeveer 1 kilometer te lopen.

Singelloop Utrecht steunt KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF.

Doe ook mee en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek