bhDSWBruggenloopRotterdam104

Titelsponsor DSW verlengt contract met Bruggenloop Rotterdam t/m 2025


Jako Papac : ‘Elke editie weer genieten we van het lint aan lichtjes dat in de duisternis over de bruggen van Rotterdam trekt. Het is daarmee een inspirerend evenement in de donkere dagen voor kerst. Dit evenement laat zien dat ondanks de kou, mensen het heerlijk vinden om sportief bezig te zijn en daarmee hun gezondheid op peil te houden. Als DSW verbinden we ons daarom graag voor nog eens drie jaar aan dit sportieve evenement’

Mario Kadiks: ”DSW is al lange tijd als titelsponsor verbonden aan de Bruggenloop. We zijn trots dat DSW voor nog eens drie edities haar naam wenst te verbinden aan dit unieke loopevenement. De uitstekende samenwerking en deze nieuwe overeenkomst zijn de basis om verder te bouwen aan een mooie toekomst voor dit grote, winterse sportevenement.”

Aanstaande zondag 11 december zal de DSW Bruggenloop worden  gelopen. De organisatie verwelkomt circa 12.000 deelnemers aan de start van deze jaarafsluiter van de hardloopkalender.

Deze traditionele hardloopwedstrijd over 15 kilometer is inmiddels alweer enige tijd uitverkocht.

Parcours
De start en finish van de DSW Bruggenloop zijn bij stadion Feijenoord. Zes bruggen van Rotterdam, waaronder de iconische Erasmusbrug en Van Brienenoordbrug, zijn dit jaar onderdeel van het parcours. De organisatie sluit het hardloopseizoen samen met de deelnemers en bezoekers af met het feestelijk binnenhalen van de laatste loper op het voorplein bij Stadion Feijenoord.

Stichting ambulance wens
Het goede doel van DSW Bruggenloop is dit jaar Stichting Ambulance Wens. Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. In de afgelopen 15 jaar heeft Stichting Ambulance Wens al meer dan 16.500 wensen mogen vervullen. De deelnemers hebben bij hun registratie een donatie kunnen doen. De cheque met daarop het opgehaalde bedrag zal aan het einde van de dag aan Stichting Ambulance Wens worden uitgereikt.  

Deel dit bericht

Meer nieuws