dbl-sfeerverslag

Genieten als vanouds tijdens uitverkochte 32ste editie DSW Bruggenloop Rotterdam


Na een mooie tocht van 15 kilometer over de Rotterdamse bruggen, gingen Max Polak en Elsemieke Kin er met de eretitels vandoor. Zij hadden overduidelijk geen last van het winterse weer en bereikten de finish na 46 minuten en 9 seconden (Polak) en 53 minuten en 43 seconden (Kin).

Het was onderweg weer genieten als vanouds voor de deelnemers. Om alvast in de kerstsfeer te komen keken de lopers tijdens deze winterklassieker uit op een prachtig verlichte skyline van Rotterdam. Onderweg waren er meerdere muziekpunten om de lopers aan te moedigen op weg naar de finish. De DSW Bruggenloop eindigde met het feestelijke onthaal van de laatste loper.

Contractverlenging
Ook de komende jaren is zorgverzekeraar DSW titelsponsor van de Bruggenloop Rotterdam. Onlangs verlengde de zorgverzekeraar de samenwerking met de organisatie van het winterse hardloopevenement. Hiermee heeft DSW haar naam tot en met 2025 gekoppeld aan de Bruggenloop. Lees hier het volledige artikel.

Goede doel Stichting Ambulance Wens
Dit jaar was Stichting Ambulance Wens het goede doel tijdens de DSW Bruggenloop. Na afloop mocht Stichting Ambulance Wens een cheque van €16.820 euro in ontvangst nemen. Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. In de afgelopen 15 jaar heeft Stichting Ambulance Wens al meer dan 16.500 wensen mogen vervullen.

Deel dit bericht

Meer nieuws