Inschrijven

Traditiegetrouw vindt de ASML Marathon Eindhoven plaats in het tweede weekend van oktober. Het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant geniet internationale allure en is een fantastisch evenement voor jong en oud.

De ASML Marathon Eindhoven is meer dan een sportevenement alleen, het is #onzetrots. De ASML Marathon Eindhoven staat voor verbinding, innovatie en is een loopfeest voor en door de stad, waarbij meer dan 25.000 lopers in beweging komen en ruim 200.000 enthousiaste toeschouwers je naar de finish op de bruisende Vestdijk dragen. Een ervaring om nooit te vergeten.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

ZATERDAG 12 OKTOBER

RSM City Run

5 km

Jumbo Mini Marathon

1,6 km

ASML YOUR MARATHON CHALLENGE

1,195 km (42,195 km)

MARATHON EINDHOVEN URBAN WALK

12 EN 20 KM

ZONDAG 13 OKTOBER

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MARATHON

42,192 KM

ASML Halve Marathon Eindhoven

21,1 km

1/4 Marathon

10,55 km

Business Runs

42,195 km // 21,1 km // 10,55 km

korte of lange route

Ben jij onderdeel van #OnzeTrots? Doe mee aan één van de onderdelen van de ASML Marathon Eindhoven en geniet van deze (0)40ste editie!

GROEPEN

Samen met vrienden of collega’s lopen? Dat is mogelijk vanaf 10 personen. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie. 

limited edition running shirt

Voor de Urban Trail Leiden is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 25,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Bring your own cup

Graag werken we samen aan een duurzame Urban Trail Leiden. Dit houdt in dat er bij de verzorgingspost geen bekertjes met water meer klaarstaan. In plaats daarvan vragen we je zelf een drinkfles of beker mee te nemen die je op de verzorgingspost kunt bijvullen. Óf je maakt gebruik van de Urban Trail-cup!

Bestel jouw handige opbouwbare Urban Trail-cup voor €3,- tijdens het inschrijven. 

Ren tegen kanker

Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via de Urban Trail Leiden en maak een actiepagina.

En haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Leiden.