Vorige edities

zesde editie klm urban trail rotterdam weer geslaagd

Op zondag 21 mei was het tijd voor de zesde editie van de KLM Urban Trail Rotterdam. Er stonden ruim 1700 deelnemers aan de start van deze gezellige ontdekkingstocht door en langs de mooiste plekjes van 010. Op de Binnenrotte klonk het startschot waarna de eerste enthousiaste deelnemers begonnen aan hun kilometers door de binnenstad van Rotterdam.

2023
2022

ZONNIGE KLM URBAN TRAIL ROTTERDAM ZORGT VOOR BLIJE GEZICHTEN

Na een afwezigheid van drie jaar kon Rotterdam eindelijk weer op ontdekkingstocht door de stad. Er stonden ruim 1600 enthousiaste deelnemers aan de start van de 5e editie. Zij genoten van een parcours door en langs tal van Rotterdamse iconen en markante gebouwen.

VIERDE EDITIE KLM URBAN TRAIL ROTTERDAM GROOT SUCCES

Op zondag 12 mei stonden er zo’n 3.500 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Rotterdam. De stad heeft zich met een mooi vernieuwd parcours zeker weer op de kaart gezet. Een aantal hoogtepunten van de vierde editie waren het Nieuwe Luxor Theater, de Erasmusbrug, de Maastunnel en het ss Rotterdam. Samen met nog 11 andere iconische locaties, bezorgden zij de lopers een prachtige dag. 

2019
2018

OPNIEUW SUCCESEDITIE VAN ROTTERDAM URBAN TRAIL

Aan de start van de opnieuw uitverkochte derde editie van de Rotterdam Urban Trail stonden zondagochtend 6 mei 4.500 lopers. Met een prachtig lentezonnetje was het genieten geblazen voor de deelnemers die door maar liefst 18 bijzondere locaties liepen. Naast een parcours van 10 km was er ook voor het eerst één van 6,5 km.

MEER DAN 3.700 LOPERS GENIETEN VAN DE ROTTERDAMSE BINNENSTAD EN 20 UNIEKE LOCATIES

De tweede editie van de Rotterdam Urban Trail heeft meer dan 3700 lopers van de binnenstad doen genieten. Het gloednieuwe parcours van circa 12 km bevatte twintig bijzondere locaties verspreid door de stad. Onderdeel van het parcours waren onder andere het Oogziekenhuis, Miniworld, Groot Handelsgebouw en Brouwerij Noordt. Het frisse weer mocht de pret niet drukken. Onderweg veel lachende gezichten en vrolijke selfies. Na afloop genoten de lopers in het Museumpark van een welverdiend ontbijt met de Urban Trail medaille.

2017
2016

SUCCESVOLLE EERSTE EDITIE ROTTERDAM URBAN TRAIL

Op zondagochtend 17 juli was Rotterdam hét decor van de allereerste Rotterdam Urban Trail®. Ruim 3.000 deelnemers liepen over een parcours van ongeveer 11 km dwars door de stad én dwars door gebouwen. Lopers gingen onder andere de Koopgoot in, over het podium van de Rotterdamse Schouwburg, via trappen en de balustrades in het Bouwcentrum, Waalse Kerk, Museum Rotterdam en het hippe Industriegebouw. Ook club Bahn en BAR waren onderdeel van het parcours.