Inschrijven

Loop mee op zondag 24 maart 2024 met de Urban Trail Rotterdam. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen.

In 2024 wordt er gewerkt aan een gloednieuw parcours zodat jij unieke plekken en verborgen pareltjes in de binnenstad kunt (her)ontdekken. Loop jij mee?

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

korte of lange route

Je kunt op de dag zelf bepalen of je de korte route (ongeveer 5-6 km) of de lange route (ongeveer 12-14 km) wilt lopen. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt.

De korte route is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan op de lange route.

GROEPEN

Samen met vrienden of collega’s op ontdekkingstocht? Dat is mogelijk vanaf 6 personen. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie. 

limited edition running shirt

Voor de Urban Trail Rotterdam is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 25,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

BRING YOUR OWN CUP

Graag werken we samen aan een duurzame Urban Trail Rotterdam. Dit houdt in dat er bij de verzorgingspost geen bekertjes met water meer klaarstaan. In plaats daarvan vragen we je zelf een drinkfles of beker mee te nemen die je op de verzorgingspost kunt bijvullen. Óf je maakt gebruik van de Urban Trail-cup!

Bestel jouw handige opbouwbare Urban Trail-cup voor €3,- tijdens het inschrijven. 

Ren tegen kanker

Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via de Urban Trail Rotterdam en maak een actiepagina.

En haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Rotterdam.